Om Blöjfri bebis

Blöjfri bebis vill underlätta praktiserande av babypottning och tidig potträning.

Blöjfri bebis och dess systersajt Nära bebis drivs av Ulrika Casselbrant, författare till böckerna Bebis på pottan och Potträning. Ulrika är babypottnings/EC-coach genom Diaper free baby och även bärabarn-coach. Sedan 2012 har Ulrika föreläst, bedrivit kursverksamhet och coachat gravida, föräldrar och vårdpersonal i babypottning, potträning, tygblöjor och babytecken. Sedan 2014 har Ulrika väglett i ergonomiskt barnbärande och är numera även bärabarn-coach utbildad vid Trageshule UK.

Blöjfri bebis/Nära bebis utgår från Stockholm med omnejd men föreläser, arrangerar kurser och coachar även runt om i Sverige. På Facebook driver Ulrika Facebookgrupper om babypottning och potträning.

Blöjfri bebis startade 2012 som ideellt initiativ, en ”wiki” om babypottning. Stort tack alla praktiserade babypottningsföräldrar som initialt var med och bidrog med information till Blöjfri bebis wiki. De små intäkter som Blöjfri bebis idag får in går till Blöjfri bebis/Nära bebis fortsatta arbete med att tillhandahålla och sprida information om babypottning, potträning, tygblöjor, babytecken och bärande.

Kontakt  info (at) blojfribebis.se